Amina

Onzichtbare Luidsprekers

BMB Fulmer BV verzorgt de distributie van Amina Luidsprekers in de Benelux.

Amina is dé specialist als het gaat om het onzichtbaar weergeven van geluid. De luidsprekers worden namelijk volledig weggewerkt in de wand of het plafond. Daar wordt overheen gestuukt en vervolgens kan er geschilderd of behangen worden. Kortom: geen visueel compromis en toch sublieme geluidsweergave.

De geluidsweergave van een luidspreker van Amina werkt heel anders dan bij traditionele luidsprekers. Het is niet gericht of gebundeld maar heeft een uitstraling van 180 graden. Door het vlakke paneel en het honingraatmateriaal straalt de muziek af in alle richtingen, in een halfronde golf. Op die manier stroomt de muziek door heel de ruimte en ontstaat er een gelijkmatige verdeling. Hierdoor zijn er voor grotere ruimtes minder luidsprekers nodig.

Nieuwsgierig? Benieuwd hoe het klinkt? Ga voor meer informatie over de ‘Amina Wall of Sound’ naar één van de Official Dealers of Amina Experience Centers.
Of maak een afspraak en bezoek ons eigen Experience Center in Utrecht. Bel hiervoor naar 085 48 68 589. U bent van harte welkom!

In 3 simpele stappenDe Amina luidsprekers zijn zo gemaakt dat deze direct in uw wand of plafond verwerkt kunnen worden. Werk het af met een dun laagje stukwerk om vervolgens uw afwerking naar keuze aan te brengen.

Onzichtbaar GeluidOntworpen om geinstalleerd te worden onder stukwerk, hout, leer of vrijwel elk ander materiaal, stelt de Amina Technologie u in staat creatief te zijn.

Holle wand installatie video.
Harde wand installatie video.

Compleet met perfecte geluidsweergaveAmina Onzichtbare Luidsprekers; geen visueel compromis, geen compromis qua geluidsweergave. Amina staat borg voor een sublieme geluidsweergave. Door de techniek zijn de luidsprekers in elke ruimte plaatsbaar. In kantoren, showrooms of winkels en in alle ruimtes van een woning, zelfs in vochtige ruimtes als de badkamer of zwembad.

Installeer Amina Luidsprekers bij uw TV (hierdoor is een soundbar niet meer nodig), voeg een subwoofer toe en TV kijken wordt een nieuwe ervaring! Door de luidsprekers te koppelen aan een versterker en internetradio plus cd-speler kunt u via uw Amina speakers al uw favoriete muziek luisteren!

EDGEDeze luister-eraring is nog niet eerder gerealiseerd, voortgekomen uit de Award Winning Amina Evolution Series. Dit nieuwe en revolutionaire ontwerp voor onzichtbare luidspreker technologie, Amina Edge, biedt gelijkmatige en gevoelige acoutische weergave hetgeen resulteert in een dynamische en meeslepende ervaring. Naadloos verwerkt dankzij het unieke ‘Plaster Up-To’ ontwerp.

Bekijk de installatie video.


Mobius

Mobius

Ontworpen om volledig te worden weggewerkt achter 2mm stukwerk of vele andere materialen waaronder fineer en leer. Door de verbluffende weergave van hoge tonen en versterkte bass biedt de Mobius serie een zeer breed bereik. Perfect voor hoge kwaliteit geluidsweergave in multi-channel prive omgeving of commerciele toepassing in winkels of kantoren.

Bekijk de installatie video.


Evolution SeriesOntworpen voor de audio connaisseur, de nieuwe Evolution Series tilt geluidsweergave naar een nieuw niveau. Dankzij het aangepaste ontwerp en de vernieuwde constructie krijgt u met de modellen uit deze serie een bijzondere luisterervaring.

iQ Developer SeriesDe iQ Developer Serie is de ultime combinatie van efficient ontwerp en functionaliteit. Onzichtbare geluidsweergave tegen een aantrekkelijke prijs; de iQ Serie biedt meer voor minder. De IQ2 is een 1-paneel stereo model, hetgeen voor kleine ruimtes goed ideaal is.

SubwoofersAmina subwoofers zijn zo ontworpen om discreet geïnstalleerd te worden in combinatie met Amina luidsprekers. Ook in de muur of plafond maar in of onder een kast (of meubel), zelfs aan de andere kant van de muur in de aangrenzende ruimte is mogelijk. Subwoofers zorgen voor versterkte weergave van lage tonen via een klein (zichtbaar) rooster en vullen toch de gehele ruimte.

De ALF40 zorgt al voor een goede versterkte weergave van lage tonen, voor high power kiest u de ALF80, met de ALF120 laat u de gehele kamer schudden! De discrete subwoofers van Amina zijn perfect voor elke gewenste bass weergave.