Amina Invisible Speakers

Technology Product Training Open Day

BMB Fulmer BV verzorgt de distributie van Amina Onzichtbare Luidsprekers in de Benelux.
In samenwerking met Amina Invisible Speakers organiseren wij een productinformatie dag.

Voor wie is deze dag?
Alle medewerkers van Official Amina Dealers of potentiële dealers / geïnteresseerden zijn welkom. Aan het eind van de dag kennen de Amina producten geen geheimen meer voor u!

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn op maandag 24 september a.s.

WAT KUNT U VERWACHTEN ?


Training door Keith Vanderkley – Director of Sales Amina Technologies Ltd.
De in Nederland geboren Keith verhuisde midden jaren 70 naar Canada. Als afgestudeerd Werktuigbouwkunde met een diepgewortelde liefde voor geluid trad Keith toe tot de Canadian Broadcasting Corporation als Radio Technician, waar hij werkte als Live Sound en Senior Recording Engineer.
Later, als Technical Instructor en Facility Coordinator Audio Engineering bij het CBC Broadcast Center werd hij verantwoordelijk voor het trainen van meer dan 300 studio- en externe technici en het beheren van studiofaciliteiten in Canada.
Eind jaren 90 nam Keith de mogelijkheid aan om te werken met de in de VS gevestigde Pro-Audio-luidsprekerfabrikant Eastern Acoustic Works en begon hij luidsprekersystemen te ontwerpen voor groot entertainment, kerk-, concert- en sportgelegenheden. Dit bracht hem bij andere fabrikanten, zoals Apogee Sound International en later Adamson Systems Engineering, waarmee hij innovatief design voor line-array luidsprekers introduceerde en meer betrokken raakte bij de verkoop en marketing van deze producten. Hij doceerde lessen in akoestiek en systeemontwerp en begeleidde installaties over de hele wereld als een expert op dit gebied.
In 2006 ontmoette Keith Amina’s oprichter Richard Newlove en de twee werden al snel vrienden en partners. Samen richtten zij Amina North America Ltd op, een zusterbedrijf van Amina Technologies UK. Amina NA heeft snel verkoopkanalen opgezet voor Noord- en Zuid-Amerika, waaronder Canada, de VS, Mexico en Latijns-Amerika, waardoor Amina een erkend merk is als een vooraanstaand producent van onzichtbare speakersoplossingen.
Keith’s diepere betrokkenheid bij de ontwikkeling van de producten van Amina duwt Amina om consequent aan de hogere prestatie-eisen te voldoen en deze te overtreffen, en de marktvereisten van de hedendaagse bouwmethoden te beantwoorden en te worden erkend als de toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van onzichtbare luidsprekeroplossingen.


Een ongekende luisterervaring!
In ons Amina Experience Center maakt u kennis met de gevoelige acoutische geluidsweergave van de Amina Onzichtbare luidsprekers.
De Plaster-Up-To modellen uit de Egde-serie, de Plaster-Over modellen uit de Mobius en iQ series en de Amina subwoofers. Zo ontworpen om discreet geïnstalleerd te worden in combinatie met Amina luidsprekers.

Technische- en productinformatie
U wordt bijgepraat over ‘algemene zaken’ als: Wat is geluid? Hoe verplaatst geluid zich? Wat beïnvloed geluid en de geluidsweergave? Hoe ervaart men geluid?
Natuurlijk worden de unieke oplossingen van Amina Onzichtbare Luidsprekers en de diverse productlijnen uitgebreid besproken.
U kunt onbeperkt algemene en specifieke vragen stellen!


Wat zijn de voordelen voor u?
De opzet van deze training is om u te voorzien van productinformatie over de Amina Onzichtbare Luidsprekers. U doet kennis op over algemene akoustiek en geluidsweergave. U ontmoet en spreekt collega’s en kunt ideeën uitwisselen. Hiervan profiteert u tijdens uw werk; u praat makkelijker met uw collega’s en klanten over (Amina-) producten.
Het is een actieve opzet en u zit niet de hele tijd achter een tafel. In ons Experience Center wordt er geluisterd naar de diverse modellen, in onze Boardroom is de presentatie.


Wilt u er maandag 24 september bij zijn? Meld u aan!
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@bmbfulmer.com
Geef aan met hoeveel personen u wilt komen. En vermeld s.v.p. de namen en e-mailadressen zodat wij een persoonlijke bevestiging kunnen sturen.
Deelname is kosteloos, er zijn drankjes en voor de lunch wordt uiteraard gezorgd.
We hopen u te mogen verwelkomen!


Locatie
Het kantoor van BMB Fulmer BV is in Utrecht aan de Tennesseedreef 12a.
Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 085 486 85 89

Klik hier om Google Maps te openen.