BMB Fulmer BV

Tennesseedreef 12a – 3565 CJ Utrecht

Experience Center & Office

Sinds eind 2017 heeft BMB Fulmer BV kantoor en Experience Center in Utrecht. Centraal gelegen, op enkele minuten van de A2 en A27. Op deze locatie is ons Experience Center waar u kunt kennismaken met de producten van Amina Invisible Speakers, Beale Street Audio, Terra en Epson Home Cinema.

BMB Fulmer beschikt over een volledig ingerichte vergaderruimte, een professionele cinema met Epson Beamer en alle modellen van Beale Street Audio en een lounge waar de diverse modellen luidsprekers van Amina zijn weggewerkt achter een dun laagje stucwerk.
Dit alles wordt aangestuurd door het Total Control systeem van URC.

Compleet ingerichte vergaderruimte

Onze vergaderruimte welke plaats biedt aan ruim 12 personen is permanent klaar voor gebruik. Volledig uitgerust met projectiescherm en beamer met de aansluitingen voor laptop etc. in de tafel en een televisie aan de wand. Geluidsweergave via de Amina onzichtbare luidsprekers in de muur en/of via de Beale Street Audio speakers in het plafond. Volledig bedienbaar via het domotica systeem van URC. Deze ruimte is bedoeld voor demonstratie doeleinden voor onze producten,
èn gratis beschikbaar voor uw (Skype- of presentatie-) meeting met collega’s of relaties.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via 085-486 85 89.

Beale Street Audio Cinema

De professionele Beale Street Audio cinema biedt de mogelijkheid om alle modellen te beluisteren, afzonderlijk en in elke gewenste combinatie! De kracht van Sonic Vortex Technology™ zorgt voor een overweldigende bas weergave en helderheid van hoge tonen. Deze gepatenteerde luchtbeweging optimaliseert het geluid en produceert zo verbazingwekkende prestaties in een compacte speaker. Onze cinema heeft vanzelfsprekend surroundsound Dolby Atmos 7.1.4 welke u kunt ervaren terwijl u zit in de luxe cinema-chairs en geniet van de beelden op het High Contrast projectiescherm met een diameter van 114 inch.EPSON HOME CINEMA

Epson wordt al meer dan tien jaar beschouwd als wereldwijde marktleider op het gebied van projectoren. Daarom zult u versteld staan van de nieuwste serie UHD-thuisbioscoopprojectoren met 4K-beeldverbetering, of u nu een filmliefhebber, gamer of sportfanaat bent. In onze Cinema-opstelling is de Epson EH-TW9300W geinstalleerd.
Amina Experience Center

Ons Amina Experience Center heeft twee grote banken zodat u lekker kunt zitten in de ‘Amina Lounge’. Zo kunt u de diverse modellen luidsprekers vergelijken en optimaal genieten van het onzichtbare geluid van de Amina luidsprekers. Deze zijn namelijk achter het stucwerk geplaatst. Nieuwsgierig hoe dat klinkt? Maak een afspraak en kom het zèlf ervaren.
Klik hier voor meer informatie over Amina Onzichtbare Luidsprekers.

Total Control by URC

URC Total Control is een state-of-the-art domotica systeem en zeer gebruiksvriendelijk, voor zowel woningen als werkomgeving zeer geschikt. Het betreft niet alleen muziekmanagement, maar integrale bediening van van vrijwel alle electronica. Met één aanraking kunt u een (speciaal voor u) voorgeprogrammeerde setting schakelen!

MEER INFORMATIE

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie, uitleg of een demonstratie; dat kan! U kunt onze producten in een praktijkomgeving zien en horen. U bent van harte welkom, via/met uw dealer of rechtstreeks. Maakt u wel graag even een afspraak. Dit kan via ons contactformulier, neem contact op met BMB Fulmer via +31 85 48 68 589 of mail naar info@bmbfulmer.com

BMB Fulmer BV

Tennesseedreef 12a
3565 CJ Utrecht
www.bmbfulmer.com
info@bmbfulmer.com
085 486 85 89