Ons bedrijf maakt onderdeel uit van de Fulmer Group of Companies Memphis TN USA.

Bent u al klant bij BMB – dank daar voor – dat stellen wij zeer op prijs.
Wanneer u overweegt om zaken met ons te doen – goed idee – wij horen graag van u!

U kunt contact opnemen per telefoon op +31 (0) 85 48 68 589 of stuur een email naar info@bmbfulmer.com  

Onze merken:
Beale Street Audio
Amina Invisible Speakers
Terra Speakers
URC Total Control
Insteon


BMB is een van de founder members van CEDIA.
CEDIA is opgericht in 1989 door een groep van toegewijde professionals in de groeiende electronica industrie. Het was hun visie om te pleiten voor de noodzaak de branche te professionaliseren en zo een van de belangrijkste steunpilaren te worden door de handel te bevorderen, trainingen te geven, afspraken te maken over verpakkingen en meer, om hierdoor het toenmalige ‘hobby achtige’ karakter van deze industrie aan te pakken. Sindsdien is CEDIA uitgegroeid tot een internationale vereniging met meer dan 3.500 leden bedrijven wereldwijd en is erkend als het universele keurmerk van professionaliteit voor industriële bedrijven.BMB is Member van InfoComm international.

InfoComm International® is de handelsorganistie die de wereldwijde professionele audiovisuele en communicatie industrie vertegenwoordigt. Vanuit meerdere kantoren verspreid over de gehele wereld, bedient InfoComm haar leden en de industrie door zowel technische als commerciële opleidingen, klassikaal en online, zet AV standaarden, doet marktonderzoek en organiseert events, zowel lokaal als internationaal. Sinds haar oprichting in 1939, heeft InfoComm nu meer dan 5.000 leden, waaronder fabrikanten, systems integrators, dealers & distributeurs, onafhankelijke consultants, programmeurs, rental en staging bedrijven, eindgebruikers en multimedia professionals vanuit meer dan 80 landen
BMB stand: Hal 1-N15

ISE 2018 is de grootse AV systems integration show in de wereld. Dit jaarlijks 4-dagen-event vind plaats in de RAI Amsterdam van 6 Feb tot 9 Feb 2018, en wordt georganiseerd door Integrated Systems Events.

ISE is een joint venture tussen InfoComm International en CEDIA – de twee belangrijkste associaties uit de wereldwijde audiovisuele industrie. Meer dan 73.000 deelnemers zijn aanwezig tijdens de ISE 2018 conferentie dit jaar, toegewijde AV en electronic systems integration professionals, Onmiskenbaar dé jaarlijkse plek voor deze industrie – met focus niet alleen op zaken doen maar ook netwerken, opleiding en zo op de hoogte blijven van de technische innovatie.

Deze show trekt professionals uit elke schakel van de systems integration waarde-keten, waaronder fabrikanten, distributeurs, dealers en consultants. Elk jaar groeit ook het aantal eindgebruikers, met als achtergrond sport, corporate facilities, hospitality en live events.

Bedrijfsinformatie

BMB Fulmer BV

IBAN: NL67ABNA0587571519

BTWnr: NL 8550.29.511.B01

Kamer van Koophandel: Tilburg nr. 62959654

Showroom, kantoor & magazijn: Tennesseedreef 12a, 3565CJ Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 85 486 85 89

Web: www.bmbfulmer.com

Mail: info@bmbfulmer.com

Leveringsvoorwaarden: download hier