BMB Fulmer BV is distributeur van innovatie audio & video merken en producten. Al sinds 1986 hoofdzakelijk actief in de Benelux, heeft BMB een lange ervaring in de import en distributie van electronica voor zowel zakelijke als residentiele toepassingen. Dit van oorsprong Nederlands bedrijf, is in april 2015 onderdeel geworden van The Fulmer Group of Companies Memphis TN USA en is haar Europese spil.

Wij richten met onze audio & video producten op zowel de consument als de professionele gebruikers.

Sinds eind 2017 heeft BMB Fulmer BV kantoor en Experience Center in Utrecht. Centraal gelegen, op enkele minuten van de A2 en A27. Op deze nieuwe locatie is ons Experience Center waar u kunt kennismaken met al onze producten.

Bent u al klant bij BMB – dank daar voor – dat stellen wij zeer op prijs.
Wanneer u overweegt om zaken met ons te doen – goed idee – wij horen graag van u!

U kunt contact opnemen per telefoon op +31 (0) 85 48 68 589 of stuur een email naar info@bmbfulmer.com  

Onze merken:
Beale Street Audio
Amina Invisible Speakers
Epson Home Cinema
Terra Speakers
Insteon


BMB is een van de founder members van CEDIA.
CEDIA is opgericht in 1989 door een groep van toegewijde professionals in de groeiende electronica industrie. Het was hun visie om te pleiten voor de noodzaak de branche te professionaliseren en zo een van de belangrijkste steunpilaren te worden door de handel te bevorderen, trainingen te geven, afspraken te maken over verpakkingen en meer, om hierdoor het toenmalige ‘hobby achtige’ karakter van deze industrie aan te pakken. Sindsdien is CEDIA uitgegroeid tot een internationale vereniging met meer dan 3.500 leden bedrijven wereldwijd en is erkend als het universele keurmerk van professionaliteit voor industriële bedrijven.BMB is Member van InfoComm international.

InfoComm International® is de handelsorganistie die de wereldwijde professionele audiovisuele en communicatie industrie vertegenwoordigt. Vanuit meerdere kantoren verspreid over de gehele wereld, bedient InfoComm haar leden en de industrie door zowel technische als commerciële opleidingen, klassikaal en online, zet AV standaarden, doet marktonderzoek en organiseert events, zowel lokaal als internationaal. Sinds haar oprichting in 1939, heeft InfoComm nu meer dan 5.000 leden, waaronder fabrikanten, systems integrators, dealers & distributeurs, onafhankelijke consultants, programmeurs, rental en staging bedrijven, eindgebruikers en multimedia professionals vanuit meer dan 80 landen

ISE is een joint venture tussen InfoComm International en CEDIA – de twee belangrijkste associaties uit de wereldwijde audiovisuele industrie. Meer dan 73.000 deelnemers waren aanwezig tijdens de ISE 2018 conferentie, toegewijde AV en electronic systems integration professionals. Onmiskenbaar dé jaarlijkse plek voor deze industrie –met focus niet alleen op zaken doen maar ook netwerken, opleiding en zo op de hoogte blijven van de technische innovatie.

Deze show trekt professionals uit elke schakel van de systems integration waarde-keten, waaronder fabrikanten, distributeurs, dealers en consultants. Elk jaar groeit ook het aantal eindgebruikers, met als achtergrond sport, corporate facilities, hospitality en live events.

Bedrijfsinformatie

BMB Fulmer BV

IBAN: NL67ABNA0587571519

Swift/BIC: ABN ANL 2A

BTWnr: NL 8550.29.511.B01

Kamer van Koophandel: Tilburg nr. 62959654

Experience Center, kantoor & magazijn: Tennesseedreef 12a, 3565CJ Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 85 486 85 89

Web: www.bmbfulmer.com

Mail: info@bmbfulmer.com

Leveringsvoorwaarden: download hier