Terra Speakers

Fantastische geluidsweergave onder extreme omstandigheden

Terra-logo-wh

Handgemaakt in Maine USA.
De door Terra geïntroduceerde ‘All Climate’ luidsprekers zijn perfect voor buiten-gebruik in patios, tuinen en zwembaden. Ze zijn niet vatbaar voor welk weertype ook en blijven functioneren zelfs onder de meest extreme omstandigheden. In tegenstelling tot vele andere outdoor luidsprekers zijn Terra speakers gemaakt volgens zeer hoge kwaliteitseisen en ze klinken nog eens fantastisch ook!

Terra speakers zijn onder te verdelen in de series:
All-weather indoor & outdoor speakers.Terra maakt vier series van zeer hoge kwaliteit, indoor, outdoor en speakers geschikt voor de maritieme sector; de AC Series, de CA Series, de CAMM Series en de LS Series. Alle vier bieden zij unieke oplossingen om aan al uw wensen tegemoet te komen. Terra is zo overtuigd van de kwaliteit van hun speakers, in hun oneindige kwaliteit, dat er een levenslange garantie geldt. Alle zorg en aandacht gaat uit naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten!


Terra’s LuminSound™ Outdoor LED & Lighting SystemTerra heeft de 360-graden LED verlichting geïntroduceerd voor de LS10 en de LS32 LuminSound cilinder speakers. De optie van Halogeen, Halo, biedt ieder model een prachtige ring van licht. De LS32 kan tevens worden geleverd met zowel een naar boven- of naar benedengericht licht (of beide): Path. De Path is zelfs leverbaar met full colour RGB verlichting inclusief dimmer en DMX controle op de LuminSound32.
Hierdoor bent u in staat uw eigen gewenste kleuren- en geluidsontwerp te creëren door gebruik te maken van de oneindige mogelijkheden en combinaties!


Terra LuminSound™: Great outdoor sound and lighting for your great outdoors!Terra All Weather Outdoor Speakers, made in the USA